Copyright 2023 - DOSA

 

Ook uw logo kan hier staan!

Graag nodigen we u uit om u als sponsor aan te melden. U steunt daarmee niet alleen onze activiteiten, maar toont ook aan anderen dat u de duikveiligheid hoog in het vaandel heeft staan. De DOSA is een non-profit organisatie. De huidige sponsoring is onvoldoende om de kosten mee te dekken. DOSA probeert de kosten zo laag mogelijk te houden, maar reizen en adverteren (zoals de website en flyers) brengen kosten met zich mee.
Doneert u 100 euro of meer per kalenderjaar, dan zetten wij uw logo op onze site en u mag ons logo op uw site vermelden. Donateurs kunnen via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen voor verdere informatie.

 

   Logo IDD revision CMYK 1 page 001   SSI LOGO RGB Red

 

      IADS transparant   padilogo nvd logo

Website problemen

In verband met problemen met de website, zijn op de website meldingen niet meer zichtbaar. De meldingen komen wel binnen. We zijn op de achtergrond bezig om de website in een modern jasje te laten gieten die voldoet aan de huidige standaard. Dat heeft even tijd nodig. De website blijft wel operationeel.

Blijf melden aub.

Gemaakten meldingen zijn in de nieuwe website weer zichtbaar.